Kinderfeestje op het strand

Kinderfeestje op het strand

Het strand is voor kinderen natuurlijk altijd een feest. Een sportief kinderpartijtje voor sportieve kinderen waarbij alle kinderen kunnen deelnemen en zich uitleven. Bij dit programma mag de jarige job zelf zijn /haar kinderpartijtje invullen met 3 activiteiten. De invulling van de activiteiten stemmen we af op de leeftijd van de kinderen.

Crazy Twister 

Met dit onderdeel wordt er een twister veld van 3m x 3m gebruikt en een gemengde routine van bewegingen. Wie op het laatst blijft staan heeft gewonnen.

Klepper Mania:

Met zijn allen in een kring en iedereen heeft een beach klepper in zijn hand. De bal wordt gespeeld en iedereen wacht af wanneer hij mag slaan. Probeer zoveel mogelijk keer over te spelen en win.

Kindervolleybal:

Iets wat op het strand thuis hoor, leuk voor Jong en oud, Lekker springen in het zand.

Flingo

Duiken, snelheid, spelen, winnen en vooral veel lol: Dat is Flingo. Deze geëvolueerde versie van beach volleybal heeft alles wat een strandspel nodig heeft.

Ultimate frisbee

Dit is een frisbee variant op het American Football. Zonder fysiek geweld, maar zeker net zo leuk. Ultimate frisbee is een zeer populaire en een snelle teamsport.

 

Om het feest compleet te maken zijn er natuurlijk heerlijke frietjes en een verkoelend ijsje.

 

Al mogelijk vanaf 8 kinderen 

 

Leave a Reply