Powerkiten in de avond

Zit jij weleens te bedenken wat je in de avond kan gaan doen met vrienden, familie of kennissen.
Vanaf nu kunt u gaan powerkiten op het strand na 18:00. we gaan door tot e.o.d (End of Daylight)

Powerkiten, ook wel vliegeren genoemd, is op dit moment één van de meest populaire workshops op het strand van Egmond aan zee. Powerkiten is geschikt voor zowel jong als oud, sportief of iets minder sportief.

Er wordt gebruik gemaakt van het nieuwste materiaal: matrasvliegers, nasa wings en stormvliegers. De vliegers zijn zeker niet meer zoals ze vroeger waren. Hard rennen en hopen dat hij de lucht in gaat, is er tegenwoordig niet meer bij. Wij vliegeren met bestuurbare 2 lijnsvliegers. Doordat er meerdere lijnen worden gebruikt, is de vlieger zeer wendbaar en goed te besturen. Iedere beweging die u met een vlieger maakt, geeft een reactie. Hierbij geldt des te meer u stuurt en des te groter de vlieger, des te meer actie!

Om goed te kunnen vliegeren hebben we wind nodig tussen de 1,5 en 6 bft. Afhankelijk van deze wind en de samenstelling van uw groep kiezen we het materiaal voor uw dag.

U staat nooit alleen aan een vlieger, er zijn altijd een collega in de buurt, die u op de grond houdt of die u op weg helpt als de vlieger neerstort. Door elkaar te helpen, is de vlieger weer snel in de lucht en heeft u zelf even pauze om de armen te ontzien.

Leave a Reply