Paragliding voor particulieren en bedrijven/groepen

Paragliding voor particulieren en bedrijven/groepen

Wij bieden particulieren en bedrijven aan om kennis te maken met het paragliden en het speedgliden. De duur van de kennismaking kan variëren van een uur tot een halve dag. Tijdens de paraglidingsessie laten we cursisten voelen welke krachten er ontstaan bij het opzetten van paragliders. Aangezien paragliders bijna 10x groter zijn dan de bekende powerkite is de uitdaging des te groter en leuker om de paraglider onder controle te houden.

Tijdens de kennismaking geven we eerst een korte uitleg hoe het materiaal is opgebouwd en werkt. Snel daarna zullen mensen van een groep stuk voor stuk onder begeleiding zelf kunnen ervaren hoe moeilijk het is om een paraglider gecontroleerd boven je hoofd te houden. Daarna kunnen de klanten elkaar de lucht in duwen om de vrijheid van het loskomen te ervaren. Er zijn verschillende mogelijkheden om deze gezellige kennismakingsdagen te combineren met een lunch of diner vlakbij of op het strand.

Bent  u zo enthousiast dat u wilt door groeien in deze fantastische sport bieden wij ook vervolg privé cursussen, U krijgt les via de max- methode, hierdoor geniet u volop en krijgt u de sport snel onder de knie.

Bent u geïnteresseerd kunt u contact opnemen via info@bicfun.nl

Leave a Reply